026 361 4251 rolfvanduren@gmail.com
Selecteer een pagina

Diensten

 

Voor al uw onderhoud

Is jouw auto toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt? Autoservice Van Duren verricht onderhoud en reparatie aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer met behoud van fabrieksgarantie. Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij ons terecht.

Onderhoud

Airco service

Kleine/Grote beurt

Banden service

Storing diagnose

APK keuring

Remmen service

Uitlijnen

Accu check

En nog veel meer!

Populaire diensten

APK keuring

Wat kunt u van ons verwachten? De verplichte APK keuring geldt voor iedere auto ouder dan drie jaar. De in Europa wettelijk verplichte keuring is in eerste instantie gericht op uw veiligheid en om de uitstoot van uitlaatgassen aan de normen te laten voldoen. Daarom controleren onze APK keurmeesters onder andere het uitlaatsysteem, de remmen, de banden en de verlichting van uw auto.

Banden service

Uw veiligheid en rijcomfort worden voor een belangrijk deel bepaald door de staat van uw banden. Autoservice Van Duren adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze en staat garant voor een vakkundige service.

Grote beurt

Bij een grote beurt zal je auto op meer dan 90 individuele punten gecontroleerd worden. Er zal onder andere gekeken worden of de bougies, filters en distributieriem vervangen moeten worden en vullen we vloeistoffen bij. Het verversen van de motorolie, controleren van de accu en het checken van de remmen en schokdempers behoord tot de standaard. We controleren vakkundig de binnenkant van je auto op verschillende punten, zo wordt de airco getest door middel van een temperatuurmeting en wordt de binnenspiegel nagekeken

Airco service

U blijft altijd fris en alert achter het stuur met een goed werkende airconditioning. De monteurs van AutoFirst Rijkerswoerd houden uw airco in optimale conditie met ons speciale onderhoudsprogramma voor aircosystemen. Daarmee voorkomen wij dat uw airco muf gaat ruiken of dat u last krijgt van ongewenste hooikoorts symptomen.

Kentekenloket

U kunt ook hier terecht voor het op naam zetten, schorsen of schorsingen opheffen.

 

Pechhulp

Pechhulp voor de laagste prijs. €29,95!

 

Autoservice van duren is een autobedrijf 

 

RDW erkende autogarage

 

RDW

FULL SERVICE AUTO GARAGE

Wij houden autorijden betaalbaar

Bel ons vandaag nog